Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.


 

 

 

  

 


 
 

 Aktiviteetteja Rajakartanossa ja Möhkössä

Ympäristössämme näet luontevia ulkoilumahdollisuuksia ja keksit muuta tekemistä. Luonto on muovannut pihapiirin mäkineen, kasveineen ja kivineen niin monimuotoiseksi, että lapsetkin saavat aikansa kulumaan ilman kaupallisia härveleitä. Lisäksi varastossamme piilee välineitä ulkopeleihin.

Alla esimerkkejä aktiviteeteistä. Lisätietoja saat Rajakartanosta!

 

Kevättalven 2015 lumiloma  >> Katso ohjelma

Rajamiehen polulla keväällä ja syksyllä 2015  >> Katso ohjelma

 

Luonto

Täällä voit nauttia luonnosta, rauhasta ja monenlaisista ulkoilukokemuksista vaelluksesta kalastukseen ja moottorikelkkasafareihin.

 

 

Hemmottelu ja hyvä olo

Välitämme  hemmotteluhoitoja ja hyvän olon tapahtumia. Kysy lisää Rajakartanosta!

 

 

Möhkön sotamuistot

Ilomantsissa talvisodan ja jatkosodan taistelupaikat ovat aidosti nähtävissä ja tunnelma koettavissa, sillä kohteet ovat säilyneet luonnossa hyvin. Möhkön ympäristössä niihin on vaivaton tutustua ja kokea omakohtaisesti, millaisissa oloissa viimeiset sodat on käyty.

 

 

Hiljaisuuden retriitit

Mistä on Rajakartanon hiljaisuus tehty?

Mäntymetsästä, jäniksen poluista, Koitajoen juoksusta, savusaunan löylyistä, mukavista huoneista, kotoisesta ruuasta, myötäelämisestä...

 

 

Ruukkimuseo

Ruukkimuseo täyttää kansainväliset vaatimukset asiallisine näyttelyineen ja opastettuine kierroksineen, myös englanniksi ja saksaksi. Alueelta löydät  entisöidyn kanavan ja historiallisia rakennuksia.

 

 

Kulttuuri

Varsinkin kesäaikana Möhkössä on runsas tarjonta kulttuuria ja tapahtumia, mm. ajankohtaisiin teemoihin pureutuvaa paikallista kesäteatteria ja raudanvalmistusta perinteisin menetelmin harkkohytillä.

 

 

Kurssit

Seuraa sivuiltamme tulevaa kurssitarjontaa.

Päivitetty 11.1.2015